Kristen visekonsert og humorshow


med Torolf Nordbø/Han Innante, komiker/musiker Tor Moen Tønnessen og Torfinn Torsen. (Sjur)

Torolf Nordbø/Han Innante er kjent fra: innantemedgitartormedtrommerNrk1 TV; «Beat for Beat», «Helsepuls», «Sommerdag», «Hvor fartøy flyte kan», «Norgeskysten», Nrk Norsktoppen 2005, 2007, 2008. Musikkvideo Nrk1 TV 2007, 2008. Plate-utgivelse på Kirkelig Kulturverksted. Cd-en «Bakpå-lente ting» 2007 på Oslo-basert plateselskapet «Grammofon» ( bl.a. sammen med Rita Eriksen). Ny cd: «Det kjærlege auga» på Plateselskapet Grammofon des. 2010. Revyturneer i Sør-Norge (70 000 solgte bill.) Nærmere 1500 show på firmaarrangementer over hele Sør-Norge. Som «Han Innante» har han gitt ut 4 Cd-er og 4 dvd-er i samarb. M. bl.a. NRK. Forfatter av 2 bøker på Det norske Samlaget. Suksess-revy om bl.a. tro og tvil sammen med Per Inge Torkelsen sørlandet 2010.

Sjå youtube Sjå youtube-linkar Torolf Nordbø: http://www.youtube.com/watch?v=PzGO4GibuuE http://www.youtube.com/watch?v=-F6S0HK4QhM
Han Innante med venner: Datta: http://www.youtube.com/watch?v=dz2YT3LfgLw

Han Innante med folkelig verbal humor, parodier og sanger. Showet passer for folk i fra hele landet, i alle anledningar. Humoren er fri for banning og slibrigheter. Han Innante har hatt showa sine over hele Norge, med bla. tre revyturneer som er sett av over 60 000.

Kort om Torolf Nordbø. (mannen bak Han Innante):
torolfcdcoverOm lag 55 år. Best kjent som «Han Innante». Han er utdannet lærer i videregående skole. Han har jobbet som misjonsarbeider i Afrika for Det Norske Misjonsforbund i 2 år. Foruten å være visesanger, seminarholder og komiker er han ofte fritidsforkynner.

Høsten 2010 ga han ut sin andre cd: «Det kjærlege auga» på Plateselskapet Grammofon. Cd-en fikk gode anmeldelser (se musikkvideo på youtube, http://www.youtube.com/watch?v=PzGO4GibuuE.) I november 2007 kom han ut med sin første CD på Plateselskapet Grammofon. Han har i denne sammenheng spilt inn en musikkvideo sammen med Rita Eriksen. Den har blitt vist over 500 ganger i Nrk TV og TV2. Låten lå 7 uker på norsktoppen (beste plassering 2. plass), og den fikk gode kritikker bl.a. i østlandspressen. Han har også gitt ut LP-plate på Kirkelig Kulturverksted. Forfatter av to bøker på Det norske Samlaget. Suksess-revy om bl.a. tro og tvil sammen med Per Inge Torkelsen sørlandet 2010.

Vinteren 2011 skal han være med i Nrk TVs programserie «Norgeskysten». Torolf Nordbø var også med på TV-programmet «Beat for Beat», NRK1 Tv i mars 2007 og Puls i 2009. Våren 2007 laget NRK1 TV en annen musikkvideo fra denne CD-en med Torolf Nordbø. Den ble sendt på Dag Lindebjergs program: «Hvor fartøy flyte kan». Dette programmet ble også sendt to ganger i Svensk TV1. Ellers har han deltatt i «SommerDag» i Nrk Tv1 og hatt humoristiske innslag for Nrk,P1 og P2. Rogaland Mållags sin kulturpris 2005 fikk han for arbeidet sitt. Han har også fått en revypris og ellers fått gode kritikk for TV-innslag bl.a. VG. Ellers har han jobbet som konfransier, seminarholder, visesanger og komiker i 19 år, de siste 12 årene på fulltid.

Om Tor Moen Tønnessen
torportretttorsibok57 år. Spiller rymeinstrumenter, banjo og div gitarer. Tønnesen er prest, forfatter, foredragsholder og musiker. Skagerak forlag har nettopp gitt ut boka hans; «Venn med livet» Det er ei bok om selvutvikling, lederutvikling, arbeidsmiljø og relasjonsetikk. Har har brei erfaring innen ledertrening, lederstøtte, organisasjons- utvikling og coaching. Han driver i tillegg med krisehåndtering og undervisning av personell innen skole, barnehage og psykisk helsevern. Han opptrer ofte under sitt alter ego, Sjur Oppfinnar, en humorfigur i Han Innantes revyer.

Torfinn Torsen
torfinnmedgitarBass, piano og gitar. Han er professjonell musiker og musikkarbeider i en menighet i Haugesund på deltid. Han er mest kjent som fast bassist for Aleksander Rybak.

Referanser konserter, humorshow og Cd-anmeldelser følger: Plateanmeldelser av Torolf Nordbøs Cd: «Bakpålente ting». NRK P1, «Norsk på Norsk», 7 av 10 poeng: ”Torolf Nordbø lager veldig fine melodier og har et klart talent for å lage lett nynn-bare sanger og han tror på det han synger. Tønsberg blad: Terningkast 5: Talent-Torolf. Dette er blitt en variert, leken og lett plate med hverdagstekster som er til å kjenne seg igjen i for de fleste av oss… Glåmdalen: Torolf Nordbø en allsidig mann. Med «Bakpå-lente ting» avslører han seg både som en dyktig låtskriver og sanger. Det er blitt et vakkert album med viserockpreg. Torolf Nordbø er en allsidig mann med mange talenter. Varden: Nordbø har en fin iakttakerevne og han får det ned på papiret. Morsomme verselinjer om dagliglivet, og fint om det ytre og indre landskap han lever i. Bergens Tidende: På sitt beste serverer han oss noen perler av noen sanger. Rogalands Avis: Solid og trivelig plate fra Torolf Nordbø, som klarer kunsten å være jordnær og folkelig – men ikke kjedelig. Stavanger Aftenblad: Med Rita Eriksen i duett på «Eg lengtar heim i kveld» ga Torolf Nordbø oss en av de fineste rogalandssanger som er lagd. Norsktoppen: Torolf Nordbø – Bakpå-lente ting. Torolf Nordbø lå seks uker på Norsktoppen sammen med Rita Eriksen i duetten «Eg lengtar heim i kveld». Beste plassering var en 2. plass.
Plateanmeldelser av Torolf Nordbøs: Cd «Det kjærlege auga». Stavanger aftenblad. Terningkast 5. Til sammen har de lagd en plate som vil leve lenge. Det ligger der med sitt grunnfjell av håp og tillit, som hos Will «Bonnie Prince Billy» Oldham. Trønder Avisa: Duetten med Britt-Synnøve Johansen i tittellåta er vakker. De to utøverne har stemmer som matcher hverandre og i dette tilfellet er resultatet svært vellykket. Nordbø synger også duett med Sondre Bratland, Totalt sett solid håndverk, men plata blir neppe en gjenganger i spilleren. Østlendingen: Hans tekster om livets sorger og gleder gir ærlige og oppriktige skildringer av det som betyr noe, og det som ikke betyr noe (for eksempel protestvisa «Matjålerleriet» som går løs på den moderne restaurant- og kafé-verden) Nordbø følges av strøkne musikere med Knut Reiersrud i spissen. Gudbrandsdølen Dagningen. Ekte fra Rogaland. Nordbø synger vart, varmt og ekte. Han har ordentlige tekster og fine melodier. På denne plata har han med seg Sondre Bratland og Britt- Synnøve Johansen som gjester. For ikke på glemme Knut Reiersrud på gitar. Menyen er variert både i uttrykk og form. En mann som vet hva han vil og hva han gjør. «Det kjærlege auga» er et album man blir mer glad i for hver gang det spilles. Og så har det gledelig originalitet. Torolf Nordbø er en allsidig herremann med et navn fra både teater- og revyscenen. Lun humor og fornuftige ord å si oss. «Det kjærlege auga» er et album å bli glad i. Vårt Land Røtter og rekved rett hjem. Torolf Nordbø slipper ut akkurat passe lite ord, toner og rytmer på Det kjærlege auge. Vi får servert hverdagslig livsvisdom og kristentro, direkte og ukomplisert, på en godlynt og kompromissløs måte. Nordbø kaller en spade en spade, uten å være i nærheten av å bruke den til å bygge opp en skråsikker og dogmatisk skanse. Det er befriende med en artist som greier dette, og samtidig har sine meningers mot, uten å gardere seg i øst og vest av frykt for å støte noen av lytterne. Gripe dagen. Torolf Nordbø har noe på hjertet, og han sier det. Rootsmusikk. Musikken minner om et landskap hvor amerikanerne J.J. Cale, Doug Sahm, John Prine og Guy Clark har pløyd marka. Country, litt texmex og lyseblå blues, altså rootsmusikk. NrkP1 «Norsk på norsk» Visealbum med et stjernelag av musikere.

Media om humoren til Han Innante:
NRK: Terningkast 5: «Uvanlig, rart og morsomt.» Bergens Tidene: «Løgent og artig». Vårt Land: «–får folk til å le seg skakke.» og «–en vinner i byen.» Dagen: «Lått og løye utan bismak.» Haugesund Avis: Terningkast 6: «Innertier». Rogalands Avis: Terningkast 6: «Knock out!» Stavanger Aftenblad: Terningkast 5: «Sjarmerende og intelligent!» Dalane Tidene: «Revyforandring som fryder!» Bladet Sunnhordaland etter dobbelforestelling Stord Kulturhus 11/2-04: «Humormedisin for resten av året.» og «Sjarmerende galskap.» Avisen Agder (Flekkefjord) : «Mesterlig revusuksess». Grenda, Kvinnherad Hordaland: «Hysterisk løye..» og «Gullkorn som perler på ei snor i nær to stive timar».
..og hva sier menigheter og kristne organisasjoner?
Underholdning / foredrag v/ Torolf Nordbø på fagdager for alle ansatte i Sandefjord prosti 15 september 2010.
ANBEFALING
Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger. Torolf Nordbø imponerte alle, og en flott balanse mellom humor og alvor.
Budskapet hans samstemte med hele «settingen» utfra den informasjonen jeg hadde gitt i forhold til bestillingen.
Vi satt igjen med glede, inspirasjon og mange gode tanker å jobbe videre med i forhold til eget liv og i forhold til andre mennesker. Han var sammen med oss den stunden han var der og det var også positivt for helheten.
På vegne av mange av oss vil jeg svært gjerne gi min anbefaling av Torolf Nordbø som en god formidler i spøk og alvor.
-Birgitte Bugaard Ørnes, Kontorleder Sandefjord menighet ( og medansvarlig for arrangementet)
Underholdning / foredrag v/ Torolf Nordbø på fagdager for alle ansatte i Larvik prosti 2010.
Tusen takk. De ansatte snakker enda om dagen sammen med deg!!
Anne Marie Sandstad, Larvik Prosti.

Det var svært vellykka på alle måter!
Han innante tok oss med storm. Dette var en lun og befriende humor som gjorde at vi
slo opp latterdøra uten noen som helst beklemmende følelse. Det fungerte for alle, helt uavhengig av hvor i organisasjonen vi jobber,og vi har fått massevis av positive tilbakemeldinger fra våre ansatte.
-Einfrid Petersen-Øverleir, personalsjef, Modum Bad

En fantastisk kveld der folk fra fjern og nær stortrivdes. Både humordelen og spesielt Reinhart sin spilling på skjeer og ansiktsutrykk ble minneverdig. Å avrunde kvelden med noe flott viser og vitnesbyrd lagde en god ramme på arrangementet. kan anbefales til både bedrifter, menigheter og organisasjoner.
-Kristian Tønnesøl, Daglig Leder, Eikely senter, Normisjonen, Froland.
Torolf Nordbø/»Han innante» er en svært underholdende foredragsholder. Han formiddlet viktige verdier for godt mellommennesklig samspill og med den gode humoren gjorde han det lett å huske. Vi hadde en flott seminarkveld for 85 frivillige medarbeidere i barne og ungdomsarbeidet vårt, og jeg anbefaler «Han innante» for forsamlinger som er interessert i innspill for å utvikle seg samtidig som de ler.
-Frode N. Fjeldbraaten, Pastor, Randesund frikirke, Vest-Agder.

Seminaret var en ypperlig kombinasjon av folkelig avvæpnende humor og visdom, formidlet med respekt og ønske om å bidra til å bygge mennesker og fellesskap. De lykkes, og seminaret anbefales for alle som ønsker å bgge fellesskap.”
-Tore Askilsen, Leder Norea Mediemisjon. Etter seminar for ansatte Meiehøgskolen, Gimlekollen, Norea og Lynor. Vest-Agder
Tusen takk for besøket i Høvåg på medarbeiderfest 20. oktober! Vi har fått mange gode tilbakemeldinger, og er veldig fornøyde!
-Kathrine Tallaksen Skjerdal, prest i Høvåg 2008
Vi har kost oss over replikker, sang/musikk/undervisning og mye mer fra den kvelden
-Signe Lilleholt adm.leder/diakon, Høvåg Menighet 2008
Takk for kjempeflott underholdning og sang på medarbeiderfesten vår i Høvåg den 14. januar!
-Anne Eidfjord, Administrasjonleder i Høvåg Menighet.2011

Som menighet opplevde vi at dette konseptet var helt genialt. Humordelen løser opp stemningen og gjør at både menighetsfolk og gjester storkoser seg.
Sang og musikkinnslag holder høy kvalitet og treffer et bredt spekter av mennesker.
Når Torolf i tillegg gir noen korte appeller som virker tankevekkende på folk, så blir dette ganske enkelt en suksess.
-Knut Idland, Pastor, Betel Pinsemenighet Hommersåk
Fra inspirasjonssamlingen for kristne folkehøyskoler,
Tusen takk for et hysterisk morsomt, veldig inspirerende og samtidig alvorlig opplegg.
Det var noe for enhver smak. Godt gjort!
-Johan Sanstad, rektor Fredtun Folkehøyskole, Frikirken

Takk for sist, tilbakemeldingene etter festen i Oasen i Søgne i oktober var strålende.
-Alf Kjøstvedt, Daglig leder Oasen Bibelsenter , Søgne

«‘Le deg i hjel’ uten dårlig samvittighet.
En fantastisk kveld i grenseland mellom skjemt og alvor.» Dette var noe av det mest fantastiske jeg har vært med på! En utrolig kveld med skjemt og alvor.
Vi får kjempetilbakemeldinger fra mange !!
-Pinsemenigheten Salem, Sauda,
Roy Nordhagen – ledende elste
«Han Innante med sin forunderlige partner, sang og jøglet med nyskapende og kreative effekter, noe som gav åpningsprogrammet på Trosopplærings-konferansen 2009 i Lillestrøm et stor løft.»
-Jorunn Blindheim, Konsulent IKO

Det ble en uforglemmelig samling med deg på julebordet til NLM. Vi satte stor pris på allsidigheten i programmet du hadde satt sammen. Kombinasjonen av alvor og skjemt er nettopp det vi trenger på slike arrangementer. Vi ønsker deg alt godt, og håper rett og slett vi kan gjenta dette, det er ikke noe vi vanligvis sier 😉
-Rune Mjølhus, Fjellhaug Bibelskoler, Regionleder for Øst Afrika og Etiopia i NLM.

Vi var veldig fornøyde med dine innlegg siste år og har fått mange gode tilbakemeldinger. Med vennlig
– Thorkild Bruhn Direktør Ansgarskolen
Hver høst arrangerer Ansgarskolen en oppstartsfest som skal treffe mennesker fra 19 til 90. Torolf Nordbø og Kjell-Inge Torgersen var en glitrende kombinasjon av dybde, musikalitet og varm og inkluderende humor. Tidenes oppstartsfest og stor suksess var sterkt knyttet til deres bidrag, og med glede anbefaler vi dem til alle som ønsker skape en god, lun og morsom atmosfære.
-Jon Arne Heskje Rekrutteringsleder Ansgarskolen
En av kveldene på Frikirkens Synodemøte var merket «Kulturkveld» med Han Innante.
Det gikk ikke mange minutter før lattervekkelsen kom. Latteren fulgte delgatene inn i natten. Dette var det mest fornøyelige de hadde opplevd.
Latter og gråt i skjønn forening. Lune replikker og karaktertrekk. Det var umulig å ikke bli revet med. Kanskje hjalp det på diskusjonene og de harde forhandlinger under resten av Synodemøtet.
Han Innante er fabelaktig. Det er humor og livsvisdom, fest og hverdagslig i skjønn forening. Anbefales for alle som legger opp til harde forhandlinger. Anbefales også for den som bare vil ha det kjekt!
-Ole Johnny Møyholm, Frikirken,
Leder for arrangementkomiteen for Synoden 2005 Tilsynsmann i Sørvestre presbyterium
Hei igjen, og tusen takk for sist!! Vi er veldig godt fornøyde med kvelden. Når vi samles til sommerstevne i indremisjonen ønsker vi å favne hele storfamilien, og å ha opplegg for «heile mennesket». Seinkvelden sammen med «Han Innante» var et av høydepunkta under årets stevne. Frisk humor, formidla gjennom typer, dialog og sanger prega av en herlig slagferdighet, ga en nesten to timers flott opplevelse.
I siste delen av programmet ble kostymer og typer lagt til side, og vi fikk med oss direkte og varme vitnesbyrd mellom sangene. Kjempebra! Flott sammensetning!
-Aud Karin Kjølvik,Landsungdomssekretær IMF

Med en særdeles heldig miks av humor, kommunikasjonsteori og visesang tok Han Innante Lundheim folkehøgskole med storm. Elevene var med fra første akkord og fikk med seg både underholdning og livsvisdom.
-Ole Petter Hansson, Rektor Lundheim folkehøgskole

Takk for en fantastisk oppmuntrende aften. Latteren satt løst hos oss på Iveland Bedehus når dere gjestet oss med deres mangfoldige innslag.
Håper dere får spredd deres artige og matnyttige seminar over hele landet. Lykke til videre.
-Helene Sandaker, Normisjonen, Iveland Bedehus
Takk for sist, det var strålende. Vi er veldig glade for at dere kom på NMS U Familiefestivalen og programmet var en god blanding av tøys og tro. Det var midt i blinken. Du får hilse Marit og si det var flott å ha henne med på gruppa med 6.klassingen også.
-Merete Heintz, Organisasjonssjef NMS U.

HUMOR TIL ETTERTANKE
Han Innante med venner kan mer enn å underholde. Jeg ler alltid godt av å møte prototypen på det enkle menneske fra indre fjordane. Men innante og venner kan også noe om livet og om relasjonene våre. Og om hvor de sunne og nødvendige grensene går. De treffer oss hjemme med kombinasjonen av humor og stoff til ettertanke.
-Arne Dag Kvamsøe,Sokneprest Hana menighet.

«Store rom og klare grenser – temakveld om samliv og relasjoner» – hadde høy underholdningsverdi og ga dessuten nyttige innspill til å forstå seg selv i samspill med andre. Dette er en kveld som kombinerer humor og alvor på en god måte!
-Jeffry Huseby, Prost i Søre Ryfylke Prosti.. Etter et seminar for Forsand,Jørpeland og Strand menighet

Torolf Norbø med vener hadde eit strålande opplegg for både elevar og tilsette ved skulen vår. Me fekk mykje å le av og mykje å tenkja på. Me vil på det varmaste anbefala andre å invitera desse karane på besøk.
-Kåre Vignes, Lundeneset videregåande, Ølen. (Etter opplegg med inspirasjonsseminar, and kristen visesang, gjesteforelegninger og humorshow.)
Vi er meget takknemlige for en flott kveld sammen med dere.
Det er godt å oppleve at humor og alvor kan følges ad. Denne kvelden ble en sterk opplevelse av nettopp dette.
Det var store forventninger til arrangementet før arrangementet og det var mange positive tilbakemeldinger etterpå.
Velkommen tilbake til Justøyfamiliens bibelcamping neste år !
-Hanne Risvold Justøyfamiliens bibelcamping, Leder

«Kombinasjonen av underfundig, ellevill humor og ekte, ærlig skildring av livets viderverdigheter gikk rett hjem hos Sommercampens gjester i feriemodus. Vi sees garantert igjen til sommeren!»
– Lloyd Tryland
For Sommercampen på Dvergsnestangen Senter, Kr.sand,
«Han Innante» har en varm og lun humor som treffer tilhørerne på en god og positiv måte. I en egen avdeling tar han med trosdimmensjonen på en naturlig måte gjennom sang og vitnesbyrd. En kombinasjon som gjør at det også kan fremføres i en kirke.
-Marta Fjeldheim Ansvarlig for jubileumskonserten i Aksdal

Takk for eit kjempebra arrangement på det kristne ungdomsarrangementet Retro på Rennesøy. Vi er veldig fornøyd med det du formidla der!
-David Lilleheim, Leder Takk igjen for ein fantastisk kveld på Soknatun, Sokndal. Eg høyrer bare goord. Eg vonar me kan møta dykk att te eit anna arrangement.
-Olav M Lundø, HMS-rådgiver

Mange takk for ein flott kveld her i Sunde i går. Me fekk mange og svært positive tilbakemeldingar frå folk.
-Olav Vegard Søyland,Daglig leder, Sunde menighet
Eg syns bidragene dykkar var geniale! Den «seriøse» biten var også kjempebra.
-Magnus Stokke, Gilja Bedehus

På vår medarbeidersamling i Åkra menighet i fjor hadde vi gleden av å ha besøk av Han Innante og Sjur, alias Torolf Nordbø og Tor M. Tønnessen.
Vi hadde en flott kveld, der vi fikk underholdning som gjorde oss godt og som traff publikum på en behagelig måte. Den seriøse seminardelen var også givende med nyttige perspektiver på arbeidet i en menighet. Jeg kan varmt anbefale opplegget til bruk i alle menigheter som vil ha en samling med sunn og frisk humor kombinert med matnyttig undervisning.
-Norodd Stavenjord,
Sokneprest i Åkra menighet, Karmøy prosti

På Horneland bedehus hadde vi store forventningar til Han Innante og Sjur Oppfinnar. Og det vart ein fantastisk kveld; med fullt bedehus og mange som ikkje er vant til å gå på bedehuset blant publikum. Ein strålande opplagt Brakkvald fekk tilhøyrarane med frå første stund, godt akkompagnert av Sjur. Opplegget med humorshow etterfulgt av visekonsert med tydeleg og klart kristent innhald, var ein fulltreffar for vårt konsept «Endeleg fredag»!
Seminaret «Det store rommet med dei gode grensene» gav oss verdifulll kunnskap om korleis vi kan få det betre saman. Seminaret passar like godt for ei bedehusforsamling som for ei bedrift. Alt i alt var dette ei helg til stor inspirasjon for vår bedehusforsamling, og spesielt for det vidare arbeidet med «Endeleg fredag»!
-Hermod Kirkeli, Horneland Bedehus, Stord
…Og hva sier organisasjoner og firma?

Jeg vil med dette takke for en særdeles underholdende kveld i forbindelse med vårt kundejulebord på Shell kontor i Oslo. Dette var underholdning av beste klasse noe som har blitt kommentert i ettertid av de som var tilstede på arrangementet. Vi kommer helt sikkert tilbake ved en senere anledning. 11/07
-Lars-Inge Lunde, Daglig Leder, Shell Marine Products AS, Oslo.
Vi hadde gleden av å bli kjent med «Han Innante», Torolf Nordbø og Tor Moen Tønnessen, som underholdere for medarbeidere i Communication Services i StatoilHydro i november. Et fyrverkeri av en forestilling hvor lattermusklene ble utsatt for vedvarende, store påkjenninger! Humor i særklasse, folkelig og forståelig for medarbeidere – også hjemmehørende langt utenfor Rogalands grenser.
-Ragnvald Bertheussen, Leder Multimedia Publishing, GBS Communication Services
Tusen takk for eit herleg show under julemøtet vårt i Haugesund. Dette var underhaldning som bokstaveleg talt spelte på mange strenger og som traff publikum heime på ein perfekt måte.
Showet skapte eit heilt klart nytt høgdepunkt i rekkja av underhaldnings- oppplevingar vi har hatt på julemøta våre og vi anbefaler det for alle som ynskjer underhaldning på høgt nivå. 10/07
-Hans Inge Algrøy Regionsjef, FHL Havbruk region Sør- og Vest Norge/Vestnorsk Havbrukslag
Jeg, og resten av avdelingen, synes du kombinerte alvorlige tema og humor på en god måte.
Mange godt metaforer som «alle» kan kjenne seg litt igjen i.
De jeg har snakket med var alle enige at innslaget var morsomt, og håper også at du synes det var vellykket ut fra tilbakemeldingen underveis.
Vi synes det var et vellykket innslag som jeg kan anbefale til andre. 11/10-Henning Wikan, Statoil

Hei og tusen takk for en flott opplevelse
Vi har fått en dose av han innante før ( 2003 )og var spente på om opplevelsen ble lik bra denne gang. Dette holdt mål og vel så det, alle tilbakemelding fra våre kunder og ansatte er overveldene 08/07
-Ingolf Haaland,Salgsssjef/Sales Manager
Elektroskandia as

Vi brukte «han innante» til to av våre store Bankarrangementer. Han presenterte en varm og floyy humor som passet kunder i alle aldre og samfunnsklasser. Vi kommer til å sammarbeide mere i framtida. 04/07
-Einar Foss Kvavik, SpareBank 1 SR-Bank Lyngdal.

Innante treffer folk sørante,
Rungende latter og gode refleksjoner.
Kombinasjonen av crazy folkelig humor og gode «faglige» poenger om kommunikasjon og relasjoner bygger gått opp under innholdet i seminarer og prosesser som handler om ledelse og organisasjonsutvikling.
Ansatte i bedriftene Norges Energi og Kristiansand Eiendom fra Kristiansand satte virkelig pris på besøk innante og historiene går fortsatt i organisasjonene.
Her var det ikke problemer med type humor eller med dialekt, publikum var med fra begynnelse til slutt, og på begge seminarene trengte deltakerne pause før man kunne gå videre i seminarene. Full klaff og seks på terningen fra Sørlandet.
-Birger Wersland, Wersland-hekneby, Kr.sand.

Viser til Han Innante (og kompisen med skeiene) sin opptreden for oss inne på SPA-Hotellet på Hjelmeland 10.11 i år. Vi hadde lagt julebordet til SPA-hotellet denne gangen, og var ialt rundt 80 personer.
Dette showet var utrolig bra!!! Det var bra pga knallende god (folkelig) humor som fremkalte hyppige og store latterbrøl hos alle 80, gode sanger og et ypperlig samspill mellom Han Innante og kompisen. Sistnevnte var utrolig god til å spille på skjeiene og han var med å forsterke komikken og latterbrølene med sitt skeiespill og sitt unike kroppspråk.
Jeg har aldri vært med på å ha det så løye på et julebord noen gang, og det var den generelle oppfatningen hos alle.
Dere var med på å gjøre oppholdet vårt meget vellykket. Takk skal dere ha!
-Johnny Puntervold, Forretnings-utvikling/økonomi/administrasjon, Gefro Oilfield Services ASA.

Takk for kjempegod underholdning på Hjelmeland.. Alle var såååååå fornøyde med forestillingen.
-Bente Elin Gjesteland, T&P ANT RTT,
StatoilHydro.

Takker for en aften av de sjeldne her på Ula. Valhall OIM ringte dagen etterpå og fortalte om tilløp til hysteri blant tilhørerne da dere var der, så vel blåst!
-Thore Bergsaker OIM, Platformsjef, BP Ula/Tambar

«Vi skulle inspirere våre medarbeidere til ekstra innsats og var på jakt etter et innslag som kunne sette tonen for samlingen. Vi valgte å samarbeide med Han Innante. Han leverte en halvtime med humor og musikk satt inn i vår sammenheng. Vi er en ganske sammensatt gjeng med stor spredning i aldersgruppen, men dette fungerte for alle! Det la et strålende grunnlag for en kveld som sveiste medarbeiderne sammen. Da han kom tilbake under middagen sammen med Sjur Oppfinnar var suksessen sikret.»
-Arne Jon Myskja, Account Manager, Logica

Underholdningen på Gyda om kvelden 31.12.07 var av utmerket kvalitet. Gjennomføringen ble som vi håpet med gode replikker som traff alle, uavhengig av hvor de kom fra i landet. Det var jo stilt spørsmål til om man burde være fra Rogaland for å ha utbytte av replikkene. Men alle ombord dro kjensel på personene som ble figurert i de forskjellige sketsjene noe som medførte full applaus ved forestillingens slutt.
Vi takker dere begge for forestillingen og håper at våre veier vil krysses ved en annen anledning.
-Helge Løland, Plattformsjef, Gyda, Talisman.

Vil takke så mye for en meget suksessfull underholdningskveld på Valhall fredag 29/12-06. Forestillingen hadde en glimrende flyt uten dødpunkt, og folk storkoste seg. Innholdet passet glimrende på en sådan kveld offshore – reinspikka god humor. Noen lo til de hadde vondt i magen. Har bare fått godord i etterkant av de heldige som fikk plass i salen.
-Sigurd Loug,(Plattforsjef)Valhall/Hod, BP

Sleipner A plattform var heldig og fikk besøk av Han Innante og Leif Aril Sten (Mugge) som hadde underholdning ombord den 02. og 03. januar 06. Dette var en meget god opptreden med mye humor og gode musikalske innslag. Overnevnte artister kan anbefales på det sterkeste til andre som har behov for ekstern underholdning.
-Ole Gunnar Ekerhovd, F&A leder, Sleipner A, Platform.

Takk for vel utført underholdning. Humoren din falt i smak her på Veslefrikk. En passelig blanding av karikaturer og musikk gjorde at kvelden gikk som en røyk.
-Aud, F&A leder, Veslefrikk StatoilHydro

Takk for sist. Det var veldig hyggelig da du var her ute, og vi har fått veldig bra tilbakemelding på din «forestilling». 08/07
– Tor Arthur Halvorsen, Plattformsjef, Oseberg Øst Platform.

Etter anbefalinger fra kollega fikk vi tak i «Han Innante» for å underholde oss i julen på Oseberg Sør, og det ble suksess! Hans opptreden var svært profesjonell og holdt høy kvalitet. Vi var noe spent om dette var en type underholdning som ville treffe de fleste, men vi fikk kun positive tilbakemeldinger. Han hadde og et lite HMS foredrag om «mental helse». Dette var så fengende og bra at vi har valgt å hyre inn Torolf for å få fullversjonen av HMS foredraget på forpleining sine avdelingsamlinger i mai 2007.
-Dag Skuseth, Forpleiningsleder, Oseberg Sør Platform, StatoilHydro.

Under Fretex sitt 100 årsjubileum i Oslo 2005 hadde Torolf Nordbø og Tor Moen Tønnessen både humor og seminar for ansatte fra hele landet.
Humorinnslaget på jubileumsfesten var svært vellykket, og kombinasjonen av lun og fin humor og framføring av sanger på høyt musikalsk nivå ble veldig godt mottatt av de 400 gjestene som var tilstede i Oslo Kongressenter. Dagen etter hadde de seminar over tre timer, hvor våre ansatte, samt ledere og representanter fra mer enn 20 andre attføringsbedrifter, var til stede.
Fretex er veldig fornøyde med jobben som ble gjort, og dette anbefales varmt til andre bedrifter og organisasjoner.
-Thor Fjellvang Konsernsjef,
Fretex i Norge,

Vil bare takke deg og dine kammerater for godt samarbeid i romjulen. Responsen fra de forskjellige plattformene har vært enorm. -COPNO HVO -Frode Nirisen, Ekofisk-feltet, ConocoPhillips
Jeg gjorde regning med at det ville bli suksess å ha dere der ute, og det slo til. Showet falt i god jord – humoren passet dem veldig godt.
-Astrid Taranger, Platformsjef, StatoilHydro

Takk for at dere var med på å gjøre vår «lagåndsamling» til en ubetinget suksess. Brakkvald hadde en svært underholdene forestilling sammen med «kammeratt« Sjur på kvelden. Jeg har bare hørt godord fra mine medarbeidere. Anbefales-
-Svein Erik Fylkesnes, PGM PMO, Aibel

Med ellevill humor og relasjonsetikk bidro Torolf Nordbø og Tor Moen Tønnesen til å gjøre NSBs ledersamling i Asker i juni 2005 til et meget motiverende arrangement.
-Preben Colstrup,Informasjonssjef,
NSB Persontog,Oslo. SEMINAR i ASKER

Underholdningen om kvelden var kort og godt en «braksuksess», til og med Amerikanerne lo så de grein. I det hele tatt en kanon-bra opplevelse å minnes for alle. Det hermes, snakkes og reflekteres fremdeles i gangene etter denne forestillingen, så all ære og en stor takk til alle dere som deltok i denne forestillingen fra oss i Boreavdelingen til Conocophillips.
-Øyvind Sangedal,Snr.Drilling Supervisor 2, Conoco Phillips

Vi på Kvitebjørn vil takke så mye for en fantastisk aften 29/12-05. Folket her ombord var meget godt fornøyd. Det beste «tegnet» en har på det er; de snakker om det flere dager etterpå og drar frem de gode historiene til Han Innante. Fokuspunktene til Han Innante var vel tilpasset vårt miljø.
– Nina Brundtland, F&A leder, Kvitebjørn, StatoilHydro

Heimdal Gassenter hadde gleden av å ha «Han innante» og Sjur som underholdning 17. mai. Det ble en lystig stund med mye latter. 18. mai hadde vi også arbeidsmiljøseminaret «Mental HMS», her var det en flott kombinasjon av humor og alvor. Det vil si vi fikk mange ord til ettertanke. Hjertlig velkommen igjen.
-Lars Kåre Sæbø, Forpleinings-leder, StatoilHydro

Vi har fått veldig gode tilbake-meldinger på Han Innante og Rita Fotlands show ombord på Heidrun 2005. Folk går å små-ler på plattformen flere dager etter at dere har reist enten du kom fra nord eller sør i landet. Dette gjalt også første gang hadde vi et show Nyttårshelgen 2002, med «Han Innante» og Kjell Inge Torgersen. Dette var også meget vellykket..
–Tor J Krokedal, Heidrun Velferd-, Heidrun Platform, StatoilHydro

Han Innante og Rita Fotland var ombord på Gullfaks C i pinsehelga 2004. Dette var suksess fra begynnelse til slutt. Det er det ikkje mange standup-komikere som gjer etter han. Dette er underhaldning som underteikna samt alle beboerene om bord på Gullfaks vil skrive under på.
-Leder Arr.komm GFC, Arild Ådnanes, Gullfaks C Platform, StatoilHydro.

Dette seminaret var midt i blinken for oss. Vårt distrikt strekker seg fra Haugesund i vest til Skien i øst, og da kan da ofte være vanskelig å finne humor som passer for alle. Men dette gikk rett hjem hos våre ansatte, enkelte synes poengene kom så tett at det var vanskelig å ta seg inn igjen før lattermusklene igjen fikk seg en ny omgang.
-Rolf Guttormsen Markedsrådgiver
Distr. Sør DnB NOR Bank, POSTBANKEN

Vi engasjerte «Han Innante» til vår årlige Vernekonferanse.
Tilbakemeldingene fra deltagerne var udelt positive. Vi benyttet dem i to seanser, den ene var et kort underholdningsinnslag under middagen på kvelden 1.dag. Dagen etter hadde vi både humor og faglig tyngde rundt temaet «mental HMS». Humoren er fantastisk, og det var også mye nyttig i den faglige delen. Undertegnede kan underskrive på at «Han innante» satte en spiss på konferansen.
-Øyvind Jonassen, Esso Norge, Koordinerende Hovedverneombud. Kvam herad nytta «Han innante» på kursdag for alle skuletilsette ved skulestart. Ein fin dag der me fekk heva blikket litt frå den trivielle kvardagen. God humor med veksling mellom det seriøst faglege og eit skrått blikk på verda gjennom noko spesielle og humoristiske briller. «Griner du?» spurde eg ein rektor då ho gjekk ut. «Eg har ledd så eg har grine i heile dag», svara ho.
Me hadde ein fin dag med gode tilbakemeldingar frå dei tilsette. Så det var vellukka! 11/07
-Øystein Ådland, kommunalsjef KVAM HERAD

Takker for en kjempekveld fredag . Har fått fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder. Du hadde en veldig god konklusjon av damer (to typer). Kan du repetere den?
-Kolbjørn Rogstad, Myklebust Havnereperasjoner A/S Tess, Egersund

Når det gjelder evaluering av ditt opplegg på Jægerklubben, så fikk vi svært gode tilbakemeldinger. Dette var noe som slo an enten de kom fra Finnmark eller beste vestkant. Vi takker for et svært godt og profesjonelt innslag.
-Stein Bomo, fylkesskogmeister
Fylkesmannens landbruksavdeling i Rogaland

Avisene om CD-ene til Torolf Nordbø.

NRK P1 «Norsk på Norsk». 7 av 10 poeng: «Torolf Nordbø lager veldig fine melodier og har et klart talent for å lage lett nynn-bare sanger og han tror på det han synger.» NRK P1´s musikkprodusent Atle Bredal.
Tønsberg blad. Terningkast 5: Talent-Torolf. Dette er blitt en variert, leken og lett plate med hverdagstekster som er til å kjenne seg igjen i for de fleste av oss. Terje Barø
Glåmdalen. Terningkast 4: Torolf Nordbø en allsidig mann. Med «Bakpå-lente ting» avslører han seg både som en dyktig låtskriver og sanger. Det er blitt et vakkert album med viserockpreg. Torolf Nordbø er en allsidig mann med mange talenter.
Varden. Terningkast 4. Nordbø har en fin iakttakerevne og han får det ned på papiret. Morsomme verselinjer om dagliglivet, og fint om det ytre og indre landskap han lever i. Helge Ottesen
Bergens Tidene. Terningkast 4 . På sitt beste serverer han oss noen perler av noen sanger. Arild B. Karlsen
Rogalands Avis. Terningkast 4. Solid og trivelig plate fra Torolf Nordbø, som klarer kunsten å være jordnær og folkelig – men ikke kjedelig.
Stavanger Aftenblad. Terningkast 4. Med Rita Eriksen i duett på «Eg lengtar heim i kveld» ga Torolf Nordbø oss en av de fineste rogalandssanger som er lagd. Geir Flatøe
Norsktoppen: Torolf Nordbø – Bakpå-lente ting. Torolf Nordbø lå seks uker på Norsktoppen sammen med Rita Eriksen i duetten «Eg lengtar heim i kveld». Beste plassering var en 2. plass.

Plateanmeldelser
Stemmen er på plass. Stavanger aftenblad. Terningkast 5. Til sammen har de lagd en plate som vil leve lenge. Det ligger der med sitt grunnfjell av håp og tillit, som hos Will «Bonnie Prince Billy» Oldham. Stavanger Aftenblad (09.12.10)
Ganske mollstemt. Trønder Avisa Terningkast 5 (11.01.11) Duetten med Britt-Synnøve Johansen i tittellåta er vakker. De to utøverne har stemmer som matcher hverandre og i dette tilfellet er resultatet svært vellykket. Nordbø synger også duett med Sondre Bratland, Totalt sett solid håndverk, men plata blir neppe en gjenganger i spilleren. Sigrun Bakken

Sorg og glede. Østlendingen Hans tekster om livets sorger og gleder gir ærlige og oppriktige skildringer av det som betyr noe, og det som ikke betyr noe (for eksempel protestvisa «Matjålerleriet» som går løs på den moderne restaurant- og kafé-verden) Nordbø følges av strøkne musikere med Knut Reiersrud i spissen, (28.12.10)
Ekte fra Rogaland. Gudbrandsdølen Dagningen (23.12.10) Men Nordbø synger vart, varmt og ekte. Han har ordentlige tekster og fine melodier. På denne plata har han med seg Sondre Bratland og Britt- Synnøve Johansen som gjester. For ikke på glemme Knut Reiersrud på gitar. Menyen er variert både i uttrykk og form. En mann som vet hva han vil og hva han gjør. «Det kjærlege auga» er et album man blir mer glad i for hver gang det spilles. Og så har det gledelig originalitet. Torolf Nordbø er en allsidig herremann med et navn fra både teater- og revyscenen. Lun humor og fornuftige ord å si oss. «Det kjærlege auga» er et album å bli glad i. Anmeldt av Per Ivar Henriksbø

RØTTER OG REKVED RETT HJEM VÅRT LAND (21.12.10)
«Norbø ber oss gripe dagen, og ikke gå med ryggen inn i framtiden»
Torolf Nordbø fra Indre Erfjord i Rogaland slipper ut akkurat passe lite ord, toner og rytmer på Det kjærlege auge. På gjennomført rogalandsdialekt får vi servert hverdagslig livsvisdom og kristentro, direkte og ukomplisert, på en godlynt og kompromissløs måte. Nordbø kaller en spade en spade, uten å være i nærheten av å bruke den til å bygge opp en skråsikker og dogmatisk skanse. Det er befriende med en artist som greier dette, og samtidig har sine meningers mot, uten å gardere seg i øst og vest av frykt for å støte noen av lytterne. Gripe dagen. Essenesen i tekstene er å elske sin neste som seg selv, med blikket festet på en Gud som lyser opp veien både når den snirkler seg i de bratteste bakker og når den er bred, rett og komfortabel. Nordbø ber oss gripe dagen, og ikke gå med ryggen inn i framtiden. Han tar et oppgjør med overdreven materialisme, pessimisme og jåleri, han peker på det store i det lille og kjente; for eksempel øyhopping i Ryfylke framfor i Hellas. Og han minnes sin døde far på en varm og vakker måte i «Plassen står tomme». Torolf Nordbø har noe på hjertet, og han sier det. Rootsmusikk. Musikken minner om et landskap hvor amerikanerne J.J. Cale, Doug Sahm, John Prine og Guy Clark har pløyd marka. Country, litt texmex og lyseblå blues, altså rootsmusikk. Men hvor røttene vi hører også må ha tatt veien over Nordsjøen og drevet i land og blandet seg med rogalandsk rekved. Noe som ikke minst understrekes av den kledelige og ublandede dialektbruken. Musikerne Eivind Kløverød (trommer, perkusjon), Finn Tore Tokle (bass), Ørnulf Juvkam Dyre (trekkspill) og ikke minst Knut Reiersrud (diverse gitarer, dobro, B3-orgel, munnspill og piano) spiller avslappet tilbakelent, men presist og på hugget. Florlett kontrast. På solo-debuten Bakpå-lente Ting fra 2007, gjorde spesielt duetten med Rita Eriksen på «Eg lengtar heim i kveld» inntrykk. Også denne gang har Nordbø fått fint kvinnelig vokalfølge av Britt-Synnøve Johansen og Hilde Svela på henholdsvis tittelsporet og «Voggesong til Marta». Begge tilfører en fin og florlett kontrast til Nordbøs mer grovkornede røst. Også Sondre Bratlands vokale gjesteopptreden på «Skattesamlaren» gir et løft på et allerede høyt formidlernivå.
Vårt Land – 21.12.10
VISEALBUM MED ET STJERNELAG AV MUSIKERE NRK P1 «NORSK PÅ NORSK» (03.12.10)
Tydelig at musikken skal være med å understreke tekstene og at ordene på denne platen er viktig. Produsenten og musikerne bruker lyder som kler melodiene og instrumentene for å krydre stemningene. Atle Bredal, musikkprodusent NRK.
NRKP1 «Norsk på norsk» – 03.12.10

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.