Referansar


Hva sier menigheter og kristne organisasjoner om alvor og skjemt fra Torolf Nordbø/Han Innante?

En fantastisk kveld der folk fra fjern og nær stortrivdes. Både humordelen og spesielt Reinhart sin spilling på skjeer og ansiktsutrykk ble minneverdig. Å avrunde kvelden med noe flott viser og vitnesbyrd lagde en god ramme på arrangementet. kan anbefales til både bedrifter, menigheter og organisasjoner.

-Kristian Tønnesøl, Daglig Leder, Eikely senter, Normisjonen, Froland.

 

Torolf Nordbø/«Han innante» er en svært underholdende foredragsholder. Han formiddlet viktige verdier for godt mellommennesklig samspill og med den gode humoren gjorde han det lett å huske. Vi hadde en flott seminarkveld for 85 frivillige medarbeidere i barne og ungdomsarbeidet vårt, og jeg anbefaler «Han innante» for forsamlinger som er interessert i innspill for å utvikle seg samtidig som de ler.

-Frode N. Fjeldbraaten, Pastor i Randesund frikirke, Vest-Agder.

 

Seminaret var en ypperlig kombinasjon av folkelig avvæpnende humor og visdom, formidlet med respekt og ønske om å bidra til å bygge mennesker og fellesskap. De lykkes, og seminaret anbefales for alle som ønsker å bgge fellesskap.”

-Tore Askilsen, Leder Norea Mediemisjon. Etter seminar for ansatte Meiehøgskolen, Gimlekollen, Norea og Lynor. Vest-Agder.

 

Tusen takk for besøket i Høvåg på medarbeiderfest 20. oktober! Vi har fått mange gode tilbakemeldinger, og er veldig fornøyde!

-Kathrine Tallaksen Skjerdal, prest i Høvåg

 

Vi har kost oss over replikker, sang/musikk/undervisning og mye mer fra den kvelden

-Signe Lilleholt adm.leder/diakon, Høvåg Menighet

 

Det var svært vellykka på alle måter!

Han innante tok oss med storm. Dette var en lun og befriende humor som gjorde at vi slo opp latterdøra uten noen som helst beklemmende følelse. Det fungerte for alle, helt uavhengig av hvor i organisasjonen vi jobber,og vi har fått massevis av positive tilbakemeldinger fra våre ansatte.

-Einfrid Petersen-Øverleir, personalsjef, Modum Bad

 

”Han Innante med sin forunderlige partner, sang og jøglet med nyskapende og kreative effekter, noe som gav åpningsprogrammet på Trosopplærings-konferansen 2009 i Lillestrøm et stor løft”.

-Jorunn Blindheim, Konsulent IKO

 

Eg syns bidragene dykkar var geniale! Den «seriøse» biten var også kjempebra.

-Magnus Stokke, Gilja Bedehus

 

En av kveldene på Frikirkens Synodemøte var merket «Kulturkveld» med Han Innante.

Det gikk ikke mange minutter før lattervekkelsen kom. Latteren fulgte delgatene inn i natten. Dette var det mest fornøyelige de hadde opplevd.

Latter og gråt i skjønn forening. Lune replikker og karaktertrekk. Det var umulig å ikke bli revet med. Kanskje hjalp det på diskusjonene og de harde forhandlinger under resten av Synodemøtet.

Han Innante er fabelaktig. Det er humor og livsvisdom, fest og hverdagslig i skjønn forening. Anbefales for alle som legger opp til harde forhandlinger. Anbefales også for den som bare vil ha det kjekt!

-Ole Johnny Møyholm, Frikirken,

Leder for arrangementkomiteen for Synoden 2005 Tilsynsmann i Sørvestre presbyterium.

 

Hei igjen, og tusen takk for sist!!

Vi er veldig godt fornøyde med kvelden.

Når vi samles til sommerstevne i indremisjonen ønsker vi å favne hele storfamilien, og å ha opplegg for «heile mennesket».

Seinkvelden sammen med «Han Innante» var et av høydepunkta under årets stevne. Frisk humor, formidla gjennom typer, dialog og sanger prega av en herlig slagferdighet, ga en nesten to timers flott opplevelse.

I siste delen av programmet ble kostymer og typer lagt til side, og vi fikk med oss direkte og varme vitnesbyrd mellom sangene. Kjempebra! Flott sammensetning!

-Aud Karin Kjølvik,Landsungdomssekretær IMF

 

Takk for sist, tilbakemeldingene etter festen i Oasen i Søgne i oktober var strålende.

-Alf Kjøstvedt, Daglig leder Oasen Bibelsenter , Søgne

 

Takk for en fantastisk oppmuntrende aften. Latteren satt løst hos oss på Iveland Bedehus når dere gjestet oss med deres mangfoldige innslag.

Håper dere får spredd deres artige og matnyttige seminar over hele landet.

Lykke til videre.

-Helene Sandaker, Normisjonen, Iveland Bedehus

 

Takk for sist, det var strålende. Vi er veldig glade for at dere kom på NMS U Familiefestivalen og programmet var en god blanding av tøys og tro. Det var midt i blinken. Du får hilse Marit og si det var flott å ha henne med på gruppa med 6.klassingen også.

-Merete Heintz, Organisasjonssjef NMS U.

 

 

 

HUMOR TIL ETTERTANKE

Han Innante med venner kan mer enn å underholde. Jeg ler alltid godt av å møte prototypen på det enkle menneske fra indre fjordane. Men innante og venner kan også noe om livet og om relasjonene våre. Og om hvor de sunne og nødvendige grensene går. De treffer oss hjemme med kombinasjonen av humor og stoff til ettertanke.

-Arne Dag Kvamsøe

Sokneprest Hana menighet.

 

«Store rom og klare grenser – temakveld om samliv og relasjoner» – hadde høy underholdningsverdi og ga dessuten nyttige innspill til å forstå seg selv i samspill med andre. Dette er en kveld som kombinerer humor og alvor på en god måte!

-Jeffry Huseby, Prost i Søre Ryfylke Prosti.. Etter et seminar for Forsand,Jørpeland og Strand menighet

 

Torolf Norbø med vener hadde eit strålande opplegg for både elevar og tilsette ved skulen vår. Me fekk mykje å le av og mykje å tenkja på. Me vil på det varmaste anbefala andre å invitera desse karane på besøk.

-Kåre Vignes, Lundeneset videregåande, Ølen. (Etter opplegg med inspirasjonsseminar, and kristen visesang, gjesteforelegninger og humorshow.)

 

Vi er meget takknemlige for en flott kveld sammen med dere.

Det er godt å oppleve at humor og alvor kan følges ad. Denne kvelden ble en sterk opplevelse av nettopp dette.

Det var store forventninger til arrangementet før arrangementet og det var mange positive tilbakemeldinger etterpå.

Velkommen tilbake til Justøyfamiliens bibelcamping neste år !

-Hanne Risvold Justøyfamiliens bibelcamping, Leder

 

Som menighet opplevde vi at dette konseptet var helt genialt.

Humordelen løser opp stemningen og gjør at både menighetsfolk og gjester storkoser seg.

Sang og musikkinnslag holder høy kvalitet og treffer et bredt spekter av mennesker.

Når Torolf i tillegg gir noen korte appeller som virker tankevekkende på folk, så blir dette ganske enkelt en suksess.

-Knut Idland, Pastor, Betel Hommersåk

 

«Han Innante» har en varm og lun humor som treffer tilhørerne på en god og positiv måte. I en egen avdeling tar han med trosdimmensjonen på en naturlig måte gjennom sang og vitnesbyrd. En kombinasjon som gjør at det også kan fremføres i en kirke.

-Marta Fjeldheim Ansvarlig for jubileumskonserten i Aksdal 2005

 

« Le deg «i hjel» uten dårlig samvittighet.

En fantastisk kveld i grenseland mellom skjemt og alvor.» Dette var noe av det mest fantastiske jeg har vært med på! En utrolig kveld med skjemt og alvor.

Vi får kjempetilbakemeldinger fra mange!!

-Pinsemenigheten Salem, Sauda, Roy Nordhagen – ledende elste

 

«Kombinasjonen av underfundig, ellevill humor og ekte, ærlig skildring av livets viderverdigheter gikk rett hjem hos Sommercampens gjester i feriemodus. Vi sees garantert igjen til sommeren!»

– Lloyd Tryland, For Sommercampen på Dvergsnestangen Senter, Kr.sand.

 

Mange takk for ein flott kveld her i Sunde i går. Me fekk mange og svært positive tilbakemeldingar frå folk.

-Olav Vegard Søyland,Daglig leder, Sunde menighet

 

Takk igjen for ein fantastisk kveld på Soknatun, Sokndal. Eg høyrer bare goord. Eg vonar me kan møta dykk att te eit anna arrangement.

-Olav M Lundø, HMS-rådgiver

 

På vår medarbeidersamling i Åkra menighet i fjor hadde vi gleden av å ha besøk av Han Innante og Sjur, alias Torolf Nordbø og Tor M. Tønnessen.

Vi hadde en flott kveld, der vi fikk underholdning som gjorde oss godt og som traff publikum på en behagelig måte. Den seriøse seminardelen var også givende med nyttige perspektiver på arbeidet i en menighet. Jeg kan varmt anbefale opplegget til bruk i alle menigheter som vil ha en samling med sunn og frisk humor kombinert med matnyttig undervisning.

-Norodd Stavenjord, Sokneprest i Åkra menighet, Karmøy prosti

Takk for eit kjempebra arrangement på det kristne ungdomsarrangementet Retro på Rennesøy. Vi er veldig fornøyd med det du formidla der!

-David Lilleheim, Leder

 

På Horneland bedehus hadde vi store forventningar til Han Innante og Sjur Oppfinnar. Og det vart ein fantastisk kveld; med fullt bedehus og mange som ikkje er vant til å gå på bedehuset blant publikum. Ein strålande opplagt Brakkvald fekk tilhøyrarane med frå første stund, godt akkompagnert av Sjur. Opplegget med humorshow etterfulgt av visekonsert med tydeleg og klart kristent innhald, var ein fulltreffar for vårt konsept ”Endeleg fredag”!

Seminaret ”Det store rommet med dei gode grensene” gav oss verdifulll kunnskap om korleis vi kan få det betre saman. Seminaret passar like godt for ei bedehusforsamling som for ei bedrift.

Alt i alt var dette ei helg til stor inspirasjon for vår bedehusforsamling, og spesielt for det vidare arbeidet med «Endeleg fredag»!

-Hermod Kirkeli, Horneland Bedehus, Stord

 

Med en særdeles heldig miks av humor, kommunikasjonsteori og visesang tok Han Innante Lundheim folkehøgskole med storm. Elevene var med fra første akkord og fikk med seg både underholdning og livsvisdom.

-Ole Petter Hansson, Rektor Lundheim folkehøgskole

 

Referanser innen næringsliv, offentlige organisasjoner og skoler:

Jeg vil med dette takke for en særdeles underholdende kveld i forbindelse med vårt kundejulebord på Shell kontor i Oslo. Dette var underholdning av beste klasse noe som har blitt kommentert i ettertid av de som var tilstede på arrangementet. Vi kommer helt sikkert tilbake ved en senere anledning. 11/07

-Lars-Inge Lunde, Daglig Leder, Shell Marine Products AS, Oslo.

 

Vi hadde gleden av å bli kjent med ”Han Innante”, Torolf Nordbø og Tor Moen Tønnessen, som underholdere for medarbeidere i Communication Services i StatoilHydro i november. Et fyrverkeri av en forestilling hvor lattermusklene ble utsatt for vedvarende, store påkjenninger! Humor i særklasse, folkelig og forståelig for medarbeidere – også hjemmehørende langt utenfor Rogalands grenser.

-Ragnvald Bertheussen, Leder Multimedia Publishing, GBS Communication Services.

 

Tusen takk for eit herleg show under julemøtet vårt i Haugesund. Dette var underhaldning som bokstaveleg talt spelte på mange strenger og som traff publikum heime på ein perfekt måte.

Showet skapte eit heilt klart nytt høgdepunkt i rekkja av underhaldnings- oppplevingar vi har hatt på julemøta våre og vi anbefaler det for alle som ynskjer underhaldning på høgt nivå. 10/07

-Hans Inge Algrøy Regionsjef, FHL Havbruk region Sør- og Vest Norge/Vestnorsk Havbrukslag

 

Jeg, og resten av avdelingen, synes du kombinerte alvorlige tema og humor på en god måte.

Mange godt metaforer som ”alle” kan skjenne seg litt igjen i.

De jeg har snakket med var alle enige at innslaget var morsomt, og håper også at du synes det var vellykket ut fra tilbakemeldingen underveis.

Vi synes det var et vellykket innslag som jeg kan anbefale til andre. 11/10

-Henning Wikan, Statoil

 

Hei og tusen takk for en flott opplevelse.

Vi har fått en dose av han innante før ( 2003 )og var spente på om opplevelsen ble lik bra denne gang. Dette holdt mål og vel så det, alle tilbakemelding fra våre kunder og ansatte er overveldene 08/07

-Ingolf Haaland,Salgsssjef/Sales Manager, Elektroskandia as.

 

Vi brukte «Han innante» til to av våre store Bankarrangementer. Han presenterte en varm og floyy humor som passet kunder i alle aldre og samfunnsklasser. Vi kommer til å sammarbeide mere i framtida. 04/07

-Einar Foss Kvavik, SpareBank 1 SR-Bank, Lyngdal.

 

Innante treffer folk sørante,

Rungende latter og gode refleksjoner.

Kombinasjonen av crazy folkelig humor og gode ”faglige” poenger om kommunikasjon og relasjoner bygger gått opp under innholdet i seminarer og prosesser som handler om ledelse og organisasjonsutvikling.

Ansatte i bedriftene Norges Energi og Kristiansand Eiendom fra Kristiansand satte virkelig pris på besøk innante og historiene går fortsatt i organisasjonene.

Her var det ikke problemer med type humor eller med dialekt, publikum var med fra begynnelse til slutt, og på begge seminarene trengte deltakerne pause før man kunne gå videre i seminarene. Full klaff og seks på terningen fra Sørlandet.

-Birger Wersland, Wersland-hekneby, Kr.sand.

 

Viser til Han Innante (og kompisen med skjeiene) sin opptreden for oss inne på SPA-Hotellet på Hjelmeland 10.11 i år. Vi hadde lagt julebordet til SPA-hotellet denne gangen, og var ialt rundt 80 personer.

Dette showet var utrolig bra!!! Det var bra pga knallende god (folkelig) humor som fremkalte hyppige og store latterbrøl hos alle 80, gode sanger og et ypperlig samspill mellom Han Innante og kompisen. Sistnevnte var utrolig god til å spille på skjeiene og han var med å forsterke komikken og latterbrølene med sitt skjeiespill og sitt unike kroppspråk.

Jeg har aldri vært med på å ha det så løye på et julebord noen gang, og det var den generelle oppfatningen hos alle.

Dere var med på å gjøre oppholdet vårt meget vellykket. Takk skal dere ha!

-Johnny Puntervold, Forretnings-utvikling/økonomi/administrasjon, Gefro Oilfield Services ASA.

 

Takk for kjempegod underholdning på Hjelmeland.. Alle var såååååå fornøyde med forestillingen.

-Bente Elin Gjesteland, T&P ANT RTT, StatoilHydro.

 

Takker for en aften av de sjeldne her på Ula. Valhall OIM ringte dagen etterpå og fortalte om tilløp til hysteri blant tilhørerne da dere var der, så vel blåst!

-Thore Bergsaker OIM, Platformsjef, BP Ula/Tambar.

 

”Vi skulle inspirere våre medarbeidere til ekstra innsats og var på jakt etter et innslag som kunne sette tonen for samlingen. Vi valgte å samarbeide med Han Innante. Han leverte en halvtime med humor og musikk satt inn i vår sammenheng. Vi er en ganske sammensatt gjeng med stor spredning i aldersgruppen, men dette fungerte for alle! Det la et strålende grunnlag for en kveld som sveiste medarbeiderne sammen. Da han kom tilbake under middagen sammen med Sjur Oppfinnar var suksessen sikret.”

-Arne Jon Myskja, Account Manager, Logica.

Underholdningen på Gyda om kvelden 31.12.07 var av utmerket kvalitet. Gjennomføringen ble som vi håpet med gode replikker som traff alle, uavhengig av hvor de kom fra i landet. Det var jo stilt spørsmål til om man burde være fra Rogaland for å ha utbytte av replikkene. Men alle ombord dro kjensel på personene som ble figurert i de forskjellige sketsjene noe som medførte full applaus ved forestillingens slutt.

Vi takker dere begge for forestillingen og håper at våre veier vil krysses ved en annen anledning.

-Helge Løland, Plattformsjef, Gyda, Talisman.

 

Vil takke så mye for en meget suksessfull underholdningskveld på Valhall fredag 29/12-06. Forestillingen hadde en glimrende flyt uten dødpunkt, og folk storkoste seg. Innholdet passet glimrende på en sådan kveld offshore – reinspikka god humor. Noen lo til de hadde vondt i magen. Har bare fått godord i etterkant av de heldige som fikk plass i salen.

-Sigurd Loug,(Plattforsjef)Valhall/Hod, BP

 

Sleipner A plattform var heldig og fikk besøk av Han Innante og Leif Aril Sten (Mugge) som hadde underholdning ombord den 02. og 03. januar 06. Dette var en meget god opptreden med mye humor og gode musikalske innslag. Overnevnte artister kan anbefales på det sterkeste til andre som har behov for ekstern underholdning.

-Ole Gunnar Ekerhovd, F&A leder, Sleipner A, Platform.

 

Takk for vel utført underholdning. Humoren din falt i smak her på Veslefrikk. En passelig blanding av karikaturer og musikk gjorde at kvelden gikk som en røyk.

-Aud, F&A leder, Veslefrikk StatoilHydro

 

Takk for sist. Det var veldig hyggelig da du var her ute, og vi har fått veldig bra tilbakemelding på din «forestilling». 08/07

– Tor Arthur Halvorsen, Plattformsjef, Oseberg Øst Platform.

 

Etter anbefalinger fra kollega fikk vi tak i ”Han Innante” for å underholde oss i julen på Oseberg Sør, og det ble suksess ! Hans opptreden var svært profesjonell og holdt høy kvalitet. Vi var noe spent om dette var en type underholdning som ville treffe de fleste, men vi fikk kun positive tilbakemeldinger. Han hadde og et lite HMS foredrag om ”mental helse”. Dette var så fengende og bra at vi har valgt å hyre inn Torolf for å få fullversjonen av HMS foredraget på forpleining sine avdelingsamlinger i mai 2007.

-Dag Skuseth, Forpleiningsleder, Oseberg Sør Platform, StatoilHydro.

 

Under Fretex sitt 100 årsjubileum i Oslo 2005 hadde Torolf Nordbø og Tor Moen Tønnessen både humor og seminar for ansatte fra hele landet.

Humorinnslaget på jubileumsfesten var svært vellykket, og kombinasjonen av lun og fin humor og framføring av sanger på høyt musikalsk nivå ble veldig godt mottatt av de 400 gjestene som var tilstede i Oslo Kongressenter. Dagen etter hadde de seminar over tre timer, hvor våre ansatte, samt ledere og representanter fra mer enn 20 andre attføringsbedrifter, var til stede.

Fretex er veldig fornøyde med jobben som ble gjort, og dette anbefales varmt til andre bedrifter og organisasjoner.

-Thor Fjellvang Konsernsjef, Fretex i Norge,

 

Vil bare takke deg og dine kammerater for godt samarbeid i romjulen. Responsen fra de forskjellige plattformene har vært enorm. -COPNO HVO -Frode Nirisen, Ekofisk-feltet, ConocoPhillips

Jeg gjorde regning med at det ville bli suksess å ha dere der ute, og det slo til. Showet falt i god jord – humoren passet dem veldig godt.

-Astrid Taranger, Platformsjef, StatoilHydro

 

Takk for at dere var med på å gjøre vår «lagåndsamling» til en ubetinget suksess. Brakkvald hadde en svært underholdene forestilling sammen med «kammeratt» Sjur på kvelden. Jeg har bare hørt godord fra mine medarbeidere. Anbefales.

-Svein Erik Fylkesnes, PGM PMO, Aibel

 

Med ellevill humor og relasjonsetikk bidro Torolf Nordbø og Tor Moen Tønnesen til å gjøre NSBs ledersamling i Asker i juni 2005 til et meget motiverende arrangement.

-Preben Colstrup,Informasjonssjef,

NSB Persontog,Oslo. SEMINAR i ASKER

 

Underholdningen om kvelden var kort og godt en «braksuksess», til og med Amerikanerne lo så de grein. I det hele tatt en kanon-bra opplevelse å minnes for alle. Det hermes, snakkes og reflekteres fremdeles i gangene etter denne forestillingen, så all ære og en stor takk til alle dere som deltok i denne forestillingen fra oss i Boreavdelingen til Conocophillips.

-Øyvind Sangedal,Snr.Drilling Supervisor 2, Conoco Phillips.

 

Vi på Kvitebjørn vil takke så mye for en fantastisk aften 29/12-05. Folket her ombord var meget godt fornøyd. Det beste «tegnet» en har på det er; de snakker om det flere dager etterpå og drar frem de gode historiene til Han Innante. Fokuspunktene til Han Innante var vel tilpasset vårt miljø.

– Nina Brundtland, F&A leder, Kvitebjørn, StatoilHydro

 

Heimdal Gassenter hadde gleden av å ha «Han innante» og Sjur som underholdning 17. mai. Det ble en lystig stund med mye latter. 18. mai hadde vi også arbeidsmiljøseminaret ”Mental HMS”, her var det en flott kombinasjon av humor og alvor. Det vil si vi fikk mange ord til ettertanke. Hjertlig velkommen igjen.

-Lars Kåre Sæbø, Forpleinings-leder, StatoilHydro.

 

Vi har fått veldig gode tilbake-meldinger på Han Innante og Rita Fotlands show ombord på Heidrun 2005. Folk går å små-ler på plattformen flere dager etter at dere har reist enten du kom fra nord eller sør i landet. Dette gjalt også første gang hadde vi et show Nyttårshelgen 2002, med «Han Innante» og Kjell Inge Torgersen. Dette var også meget vellykket..

–Tor J Krokedal, Heidrun Velferd-, Heidrun Platform, StatoilHydro.

 

Han Innante og Rita Fotland var ombord på Gullfaks C i pinsehelga 2004. Dette var suksess fra begynnelse til slutt. Det er det ikkje mange standup-komikere som gjer etter han. Dette er underhaldning som underteikna samt alle beboerene om bord på Gullfaks vil skrive under på.

-Leder Arr.komm GFC, Arild Ådnanes, Gullfaks C Platform, StatoilHydro.

 

Dette seminaret var midt i blinken for oss. Vårt distrikt strekker seg fra Haugesund i vest til Skien i øst, og da kan da ofte være vanskelig å finne humor som passer for alle. Men dette gikk rett hjem hos våre ansatte, enkelte synes poengene kom så tett at det var vanskelig å ta seg inn igjen før lattermusklene igjen fikk seg en ny omgang.

-Rolf Guttormsen Markedsrådgiver, Distr. Sør DnB NOR Bank, POSTBANKEN

 

Vi engasjerte «Han Innante« til vår årlige Vernekonferanse.

Tilbakemeldingene fra deltagerne var udelt positive. Vi benyttet dem i to seanser, den ene var et kort underholdningsinnslag under middagen på kvelden 1.dag. Dagen etter hadde vi både humor og faglig tyngde rundt temaet «mental HMS». Humoren er fantastisk, og det var også mye nyttig i den faglige delen. Undertegnede kan underskrive på at «Han innante» satte en spiss på konferansen.

-Øyvind Jonassen, Esso Norge, Koordinerende Hovedverneombud. Kvam herad nytta «Han innante» på kursdag for alle skuletilsette ved skulestart. Ein fin dag der me fekk heva blikket litt frå den trivielle kvardagen. God humor med veksling mellom det seriøst faglege og eit skrått blikk på verda gjennom noko spesielle og humoristiske briller. «Griner du?» spurde eg ein rektor då ho gjekk ut. «Eg har ledd så eg har grine i heile dag,» svara ho.

Me hadde ein fin dag med gode tilbakemeldingar frå dei tilsette. Så det var vellukka! 11/07

-Øystein Ådland, kommunalsjef KVAM HERAD

 

Takker for en kjempekveld fredag . Har fått fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder. Du hadde en veldig god konklusjon av damer (to typer).Kan du repetere den?

-Kolbjørn Rogstad, Myklebust Havnereperasjoner A/S Tess, Egersund

 

Når det gjelder evaluering av ditt opplegg på Jægerklubben, så fikk vi svært gode tilbakemeldinger. Dette var noe som slo an enten de kom fra Finnmark eller beste vestkant. Vi takker for et svært godt og profesjonelt innslag.

-Stein Bomo, fylkesskogmeister, Fylkesmannens landbruksavdeling i Rogaland

 

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.