Humor-show


Artistbyrået RIR as

rir_logo

Box 6074
4088 Stvg.
Mob 906 46 356
innante@innante.no
www.innante.no
www.torolfnordbo.no

Kjent fra:

NB!! Nytt Tv-program med Tore Strømøy vinteren 2014 i Nrk1 Tv. Ellers: Nrk1 TV: “Beat for Beat” Norgeskysten”, ”Hvor fartøy flyte kan”, Norgeskysten, ”SommerDag”, Musikkvideo Nrk1 TV 2007, 2008. Nrk Radio: ”Norsktoppen” 2005, 2007, 2008 og div. andre progr. Utgitt 8 cd bl.a. med Knut Reiersrud og musikarane til Henning Kvitnes. Dessutan 4 dvd i bl.a. samarbeid med NRK og plateselskapet ”Grammofon”. Revyturnear i Sør-Norge (80 000 selde bill.) Nærare 1000 show på utestader, firmajobbar og messer over heile Sør-Norge. Forfattar av 3 humorbøker på Det Norske Samlaget. Har spela ein revy med Per Inge Torkelsen som dei framleis turnerer med.

 

Humor-show med Han Innante og evt. andre komikarar/musikarar.

Evt. imitasjons-quiz med eigne dvd-ar/bøker av Han Innante som premiar.

innantemedgitarfarbror_luddvald

Han Innante, (t.v.) Syng, spelar gitar og munnspel. Han kjører på med eit nytt humorshow av året med folkeleg verbal humor, parodiar og songar som passar for folk i alle aldrar og frå heile landet. I showet kan dokke også også få ein konkurranse der dokke blir premiert med cd-ar og dvd-ar. Han Innante har hatt showa sine over heile Norge, med bla. 4 revyar som er sett av over 70 000. Han har også gitt ut 5 cd-ar og 4 dvd-ar, dei fleste i samarbeid med Nrk.

Farbror Luddvald (t.h.) spelar på bjellekrans og opptrer med folkelore frå dei indre fjordane. Han spelar el.git. og andre instrument og musikalske oppfinningar.

 
tormedtrommerrockvald

Sjur Oppfinnaren (t.v.) spelar på vaskebrett, ukulele, harpeleik, gitar, banjo og dei musikalske oppfinningane sine; møbler, smellstikker og tresko.

Rockvald (t.h.) trakterer sologitar og bluesmunnspel.

 
rita_fotlandoggvald_nils

Rita Fotland (t.v.) Syng og spelar trekkspel. I si tid var ho sølvmedaljvinnar i norgesmesterskapen for trekkspel. Spelar alt fra blues til folkemusikk. Rita har gitt ut to CD-ar.

Oggvald Nils (Leif Arild Steen) (t.h.) Stand-up komikar og bassist. Har skrive 2 humorbøker, vore med i 4 revyar, 4 dvd-ar saman med Han Innante. Dessutan kjend frå Humor-duoen Mugge og Bugge. Hausten 2013 laga Dag Indrebø i Nrk eige Tv-program med han.

 

Kort om Torolf Nordbø (mannen bak Han Innante):

spor av år CD-cover

Country/Roots/Vise- artist, humorist, komikar og forfattar. Om lag 57 år. Best kjend som “Han Innante”. Han er utdanna lærar i videregåande skole, men har dei siste 15 åra jobba på heiltid som Country/Roots/Vise- artist, komikar (som Han Innante), seminarhaldar for næringslivet og forfattar .

Han har gjeve ut 3 cd-ar på Plateselskapet Grammofon. Bl.a. saman med Rita Eriksen: (Sjå musikkvideo på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=C5jM_pFE7Cs.) Forutan dette har han har gjeve ut 5 cd-ar og 4 dvd-ar som ”Han Innante”.

Han er også forfattar av 3 humor-bøker på Det norske Samlaget.

Våren 2014 er han med i den nye Tv-serien som Tore Strømøy lagar om kjende artistar og stader i Norge i bl.a. Lars Lillo Steenberg, Halvdan Sivertsen, Åge Alexandersen, Hellbillys etc. Torolf Nordbø har også med i TV-programma: ”Beat for Beat, Puls, ”Norgeskysten” (Dette programmet blei også send to gonger i Svensk TV1.) og ”Hvor fartøy flyte kan.” Ellers har han deltatt i ”SommerDag” og hatt humoristiske innslag for Nrk,P1 og P2. Har fått Rogaland Mållags sin kulturpris for arbeidet sitt og ein revypris. Ellers har han jobba som konfransier, seminarhaldar, visesongar og komikar i 20 år, de siste 16 åra på fulltid. Dei 4 revyane hans har hatt 80 000 besøkjande, forutan at han har spela revyar og cabaretar med Per Inge Torkelsen, Rune Andersen og Dag Schreiner etc.

Referanser følger:

1. Avisene om humoren til ”Han Innante”
2. Cd-anmeldelsar av cd-ene til Torolf Nordbø
3. Nokre få av dei mange referansene vi har fått fra firma og organisasjoner.

Avisene om humoren til Han Innante:

NRK: Terningkast 5:»Uvanlig, rart og morsomt.» Bergens Tidene: ”Løgent og artig”. Haugesund Avis: Terningkast 6: «Innertier». Rogalands Avis: Terningkast 6: «Knock out!» Stavanger Aftenblad: Terningkast 5: «Sjarmerende og intelligent!» Dalane Tidene: «Revyforandring som fryder!» Bladet Sunnhordland etter dobbelforestelling Stord Kulturhus 11/2-04: «Humormedisin for resten av året.» og «Sjarmerende galskap.» Avisen Agder (Flekkefjord): «Mesterlig revusuksess». Grenda, Kvinnherad Hordaland: ”Hysterisk løye..” og ”Gullkorn som perler på ei snor i nær to stive timar”.

Cd-anmeldelsar:

Cd-en «Bakpå-lente ting»:

NRK P1 ”Norsk på Norsk»: 7 av 10 poeng: ”Torolf Nordbø lager veldig fine melodier og har et klart talent for å lage lett nynn-bare sanger og han tror på det han synger. NRK P1`s musikkprodusent Atle Bredal. Tønsberg blad. Terningkast 5: Talent-Torolf. Dette er blitt en variert, leken og lett plate med hverdagstekster som er til å kjenne seg igjen i for de fleste av oss. Terje Barø. Glåmdalen. Terningkast 4: Torolf Nordbø en allsidig mann. Med «Bakpå-lente ting» avslører han seg både som en dyktig låtskriver og sanger. Det er blitt et vakkert album med viserockpreg. Torolf Nordbø er en allsidig mann med mange talenter. Varden. Terningkast 4 . Nordbø har en fin iakttakerevne og han får det ned på papiret. Morsomme verselinjer om dagliglivet, og fint om det ytre og indre landskap han lever i. Helge Ottesen. Bergens Tidene. Terningkast 4 . På sitt beste serverer han oss noen perler av noen sanger. Arild B. Karlsen . Rogalands Avis. Terningkast 4. Solid og trivelig plate fra Torolf Nordbø, som klarer kunsten å være jordnær og folkelig – men ikke kjedelig. Stavanger Aftenblad. Terningkast 4. Med Rita Eriksen i duett på «Eg lengtar heim i kveld» ga Torolf Nordbø oss en av de fineste rogalandssanger som er lagd. Geir Flatøe Norsktoppen: Torolf Nordbø – Bakpå-lente ting. Torolf Nordbø lå seks uker på Norsktoppen sammen med Rita Eriksen i duetten «Eg lengtar heim i kveld». Beste plassering var en 2. plass.

Cd-en «Det kjærlege auga», med Torolf Nordbø. Produsent/musiker Knut Reiersrud. Gjesteartister: Sondre Bratland, Brit Synnøve Johansen.

Stavanger Aftenblad. Terningkast 5. Stemmen er på plass: Til sammen har de lagd en plate som vil leve lenge. Det ligger der med sitt grunnfjell av håp og tillit, som hos Will «Bonnie Prince Billy» Oldham. Geir Flatø. Trønder Avisa.Terningkast 5 (11.01.11) Ganske mollstemt. Duetten med Britt-Synnøve Johansen i tittellåta er vakker. De to utøverne har stemmer som matcher hverandre og i dette tilfellet er resultatet svært vellykket. Totalt sett solid håndverk. Sigrun Bakken. Østlendingen, (28.12.10) Sorg og glede Hans tekster om livets sorger og gleder gir ærlige og oppriktige skildringer av det som betyr noe, og det som ikke betyr noe (for eksempel protestvisa «Matjålerleriet» som går løs på den moderne restaurant- og kafé-verden) Nordbø følges av strøkne musikere med Knut Reiersrud i spissen. Gudbrandsdølen Dagningen (23.12.10) Ekte fra Rogaland. Nordbø synger vart, varmt og ekte. Han har ordentlige tekster og fine melodier. På denne plata har han med seg Britt- Synnøve Johansen som gjest. For ikke på glemme Knut Reiersrud på gitar. Menyen er variert både i uttrykk og form. En mann som vet hva han vil og hva han gjør. «Det kjærlege auga» er et album man blir mer glad i for hver gang det spilles. Og så har det gledelig originalitet. Torolf Nordbø er en allsidig herremann med et navn fra både teater- og revyscenen. Lun humor og fornuftige ord å si oss. «Det kjærlege auga» er et album å bli glad i. Per Ivar Henriksbø. NRKP1 «Norsk på norsk». Visealbum med et stjernelag av musikere. (03.12.10) Visealbum med et stjernelag av musikere. Tydelig at musikken skal være med å understreke tekstene og at ordene på denne platen er viktig. Produsenten og musikerne bruker lyder som kler melodiene og instrumentene for å krydre stemningene. Atle Bredal, musikkprodusent NRK.

Referansar

Akershus Energi AS har i flere år hatt tradisjon for å arrangere HMS dager for ansatte hvor det settes søkelys på ulike utfordringer som vi står ovenfor. Som ansvarlig for uka var jeg på utkikk etter en kombinasjon av humor og seriøsitet da jeg plutselig kom over informasjon om ”Han Innante”.
For å gjøre arrangementet litt enklere for meg selv ble det gjort avtale om et todagers opplegg med Torolf Nordbø – Og for en suksess!!!!
Dette var virkelig noe som kan anbefales til alle som ønsker faglig påfyll og samtidig få trimmet lattermusklene. Et genialt konsept!
Torolf Nordbø fremstår som et medmenneske som du gjerne kan sette deg ned å prate med om det meste – samtidig kan du også sitte i en stor sal og lytte de ”humoristiske perlene som ruller ut av sekken”.
Skal dere ha tema innenfor arbeidsmiljø, HMS, sikkerhet, samarbeid, kommunikasjon, humor og sikkert mye mer; Dette er mannen – kan anbefales på det varmeste – Dette blir suksess uansett publikum! Terje Busk, HMS Sjef, Akershus Energi.

Når det gjelder foredraget som dere holdt fikk vi mye tilbakemelding om at dette var meget positivt. Kombinasjonen av humor og alvor slo meget godt an. Summa Summarum var tilbakemeldingene fra foredraget meget bra, egentlig det beste mente vel flesteparten av deltagerne
-Underholdningen om kvelden var kort og godt en » braksuksess», til og med Amerikanerne lo så de grein I det hele tatt en kanon-bra opplevelse å minnes for alle. Det hermes, snakkes og reflekteres fremdeles i gangene etter denne forestillingen, så all ære og en stor takk til alle dere som deltok i denne forestillingen fra oss i Boreavdelingen til Conocophillips.
Øyvind Sangedal, Snr. Drilling Supervisor 2, Conoco Phillips

Med ellevill humor og relasjonsetikk bidro Torolf Nordbø og Tor Moen Tønnesen til å gjøre NSBs ledersamling i Asker i juni 2005 til et meget motiverende arrangement.
-Preben Colstrup,Informasjonssjef, NSB Persontog, Oslo

SEMINAR i ASKER
Jeg vil med dette takke for en særdeles underholdende kveld i forbindelse med vårt kundejulebord på Shell kontor i Oslo. Dette var underholdning av beste klasse noe som har blitt kommentert i ettertid av de som var tilstede på arrangementet. Vi kommer helt sikkert tilbake ved en senere anledning.
-Lars-Inge Lunde, Daglig Leder, Shell Marine Products AS, Oslo.

Landskonferanse Bergen:
Hei, takk for knakende bra underholdning.
Dette var trim for lattermusklene.
-Marianne Gussiås, Stillasentrepr. Forening

Lands-seminar, Danskebåten, Oslo-København Vi satte stor pris på deres bidrag under konferansen, og tilbakemeldingene vi har fått i ettertid har vært entydig positive.
-Trine Hillestad, kurskonsulent, Norsk sykehus-og helsetjenestefor. NSH

Seminar: København og Svolvær
Organisasjonen Lederne har hatt fornøyelsen av å engasjere Torolf Nordbø/Han Innante og makker Geir Normark på flere av våre seminarer. Torolf /Han Innante er ikke bare komiker og musiker på høyt nivå, men han byr også mye på seg selv ved å trekke fram egne livserfaringer i foredrag og sketsjer. Kontakten med Torolf /Han Innate har vært en udelt positiv opplevelse.
Det er derfor en glede å kunne anbefale dem overfor andre organisasjoner og bedrifter.
-Tor Hæhre, Nestleder, Fagforeningen Lederne

Han Innante treffer folk sørante, Rungende latter og gode refleksjoner.
Kombinasjonen av crazy folkelig humor og gode ”faglige” poenger om kommunikasjon og relasjoner bygger gått opp under innholdet i seminarer og prosesser som handler om ledelse og organisasjonsutvikling.
Ansatte i bedriftene Norges Energi og Kristiansand Eiendom fra Kristiansand satte virkelig pris på besøk innante og historiene går fortsatt i organisasjonene.
Her var det ikke problemer med type humor eller med dialekt, publikum var med fra begynnelse til slutt, og på begge seminarene trengte deltakerne pause før man kunne gå videre i seminarene. Full klaff og seks på terningen fra Sørlandet.
-Birger Wersland, Wersland-Hekneby, Kr.sand.

Mandal.
Som siste innslag i vårt team-building program i Mandal, holdt Han Innante seminar med humorinnslag. Og noe som man kanskje skulle tro var en utakknemlig oppgave som «siste taler», viste seg å være et humørfyllt bombenedslag som holdt oss mer enn våkne en hel dag! God blanding av humor og alvor gjorde dagen til en minnerik opplevelse, og selv om humoren nok var det vi husker best, ga seminaret også grunn til ettertanke. Dette gjør vi gjerne igjen!
-Per Turnes, Adm. direktør Actavis Norway AS, Nor

Vi engasjerte «Han Innante» til vår årlige Vernekonferanse.
Tilbakemeldingene fra deltagerne var udelt positive. Vi benyttet dem i to seanser, den ene var et kort underholdningsinnslag under middagen på kvelden 1.dag. Dagen etter hadde vi både humor og faglig tyngde rundt temaet «mental HMS». Humoren er fantastisk, og det var også mye nyttig i den faglige delen. Undertegnede kan underskrive på at «Han innante» satte en spiss på konferansen.
-Øyvind Jonassen, Esso Norge, Koordinerende Hovedverneombud

Stangeland Kran As
som er et selskap i Nordic Crane Group ønsket i forbindelse med sitt kvartalsmøte i september litt underholdning etter endt ”arbeidsøkt”
Valget var enkelt, det måtte jo bli Han Innante.
Forventningene var store og me blei ikkje skuffa ! Møje lått og løje ! Heilt fantastisk!
Tusen takk for ein kjekke kveld.
-Randi Knapstad, Nordic Crane Stangeland AS

Underholdningen som Han Innante og Farbror Luddvald hadde på Troll A var svært god. Gjennomføringen ble som vi håpet med gode replikker som traff alle, uavhengig av hvor tilhørerne kom fra i landet. Folk storkoste seg både over den gode humor og gode musikalske innslag. Han Innante og Farbror Luddvald kan anbefales på det sterkeste til andre som har behov for ekstern underholdning.
-John-Arne Nilsen, Plattformsjef Troll A, Statoil

BP Valhall
Vil takke så mye for en meget suksessfull underholdningskveld på Valhall fredag 29/12-06. Forestillingen hadde en glimrende flyt uten dødpunkt, og folk storkoste seg. Innholdet passet glimrende på en sådan kveld offshore – reinspikka god humor. Noen lo til de hadde vondt i magen. Har bare fått godord i etterkant av de heldige som fikk plass i salen.
-Sigurd Log OIM (Plattforsjef) Valhall/Hod BP

BP Ula Takker for en aften av de sjeldne her på Ula. Valhall OIM ringte dagen etterpå og fortalte om tilløp til hysteri blant tilhørerne da dere var der, så vel blåst.
-Thore Bergsaker OIM (Platformsjef) BP Ula/Tambar

Talisan Gyda plattformen.
Underholdningen på Gyda om kvelden 31.12.07 var av utmerket kvalitet. Gjennomføringen ble som vi håpet med gode replikker som traff alle, uavhengig av hvor de kom fra i landet. Det var jo stilt spørsmål til om man burde være fra Rogaland for å ha utbytte av replikkene. Men alle ombord dro kjensel på personene som ble figurert i de forskjellige sketsjene noe som medførte full applaus ved forestillingens slutt. Vi takker dere begge for forestillingen og håper at våre veier vil krysses ved en annen anledning.
-Helge Løland, Gyda Plattformsjef

Statoil, Veslefrikk
Vi synes dere har en fin og folkelig humor som passer godt offshore. Dere kommer tett på publikum og har en fremtoning som gjør at latteren sitter løst. Det ble en kjempefin stemning og vi koste oss skikkelig i salen. Tusen takk.
-Einar Eknes, F&A Leder Statoil, Kvitebjørn

Ville bare sende deg en mail og takke for en kjempeflott underholdning på Kvitebjørn Julen 2009. Folk koste seg masse og jeg som F&A Leder får veldig gode tilbakemeldinger på showet. Dette kommer jeg til å anbefale sterkt til mine kollega på de andre installasjonene.
-Maichel Sundsbø, F&A Leder Kvitebjørn

Kjempebra underholdning som passer for alle!
Vi storkoste oss under heile forestillinga. Kan anbefales!
-Anne Jorunn Eide Strand,Regnskapsfører Tveit Regnskap AS

Torsdagens underholdning fra dere var heilt topp! Deltagerne var kjempefornøyde med hele arrangementet.
-Anne Jorun Hauge, SpareBank 1 SR-Bank

Statoil, OSC
Tusen takk for en meget hyggelig romjulskveld på Oseberg C.Folket koste seg veldig under showet deres denne kvelden og jeg har fått bare positive tilbakemeldinger. Dette showet kan trygt anbefales og vi vil helt sikkert komme tilbake med forespørsler ved senere anledninger.
-Leif Aspen, Leder offshore Sikkerhet OSE OSC

 

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.