Media


Kjent fra: Nrk1 TV: «Beat for Beat». Nrk «Norsktoppen» 2005, 2007, 2008, «Norgeskysten», «Hvor fartøy flyte kan», Norgeskysten, «SommerDag», Musikkvideo Nrk1 TV 2007, 2008.

Avisene om humoren til Han Innante: NRK: Terningkast 5: «Uvanlig, rart og morsomt.» Bergens Tidene: «Løgent og artig». Haugesund Avis: Terningkast 6: «Innertier». Rogalands Avis: Terningkast 6: «Knock out!» Stavanger Aftenblad: Terningkast 5: «Sjarmerende og intelligent!» Dalane Tidene: «Revyforandring som fryder!» Bladet Sunnhordland etter dobbelforestelling Stord Kulturhus 11/2-04: «Humormedisin for resten av året.» og «Sjarmerende galskap.» Avisen Agder (Flekkefjord) : «Mesterlig revusuksess.» Grenda, Kvinnherad Hordaland: «Hysterisk løye..» og «Gullkorn som perler på ei snor i nær to stive timar».

Cd-anmeldelser av cd-ene:

Cd-en «Bakpå-lente ting»: NRK P1 «Norsk på Norsk». 7 av 10 poeng: «Torolf Nordbø lager veldig fine melodier og har et klart talent for å lage lett nynn-bare sanger og han tror på det han synger.» NRK P1´s musikkprodusent Atle Bredal. Tønsberg blad. Terningkast 5: Talent-Torolf. Dette er blitt en variert, leken og lett plate med hverdagstekster som er til å kjenne seg igjen i for de fleste av oss. Terje Barø. Glåmdalen. Terningkast 4: Torolf Nordbø en allsidig mann. Med «Bakpå-lente ting» avslører han seg både som en dyktig låtskriver og sanger. Det er blitt et vakkert album med viserockpreg. Torolf Nordbø er en allsidig mann med mange talenter. Varden. Terningkast 4 . Nordbø har en fin iakttakerevne og han får det ned på papiret. Morsomme verselinjer om dagliglivet, og fint om det ytre og indre landskap han lever i. Helge Ottesen. Bergens Tidene. Terningkast 4 . På sitt beste serverer han oss noen perler av noen sanger. Arild B. Karlsen . Rogalands Avis. Terningkast 4. Solid og trivelig plate fra Torolf Nordbø, som klarer kunsten å være jordnær og folkelig – men ikke kjedelig. Stavanger Aftenblad. Terningkast 4. Med Rita Eriksen i duett på «Eg lengtar heim i kveld» ga Torolf Nordbø oss en av de fineste rogalandssanger som er lagd. Geir Flatøe, Norsktoppen: Torolf Nordbø – Bakpå-lente ting. Torolf Nordbø lå seks uker på Norsktoppen sammen med Rita Eriksen i duetten «Eg lengtar heim i kveld». Beste plassering var en 2. plass.

Cd-en «Det kjærlege auga», med Torolf Nordbø. Produsent/musiker Knut Reiersrud. Gjesteartister: Sondre Bratland, Brit Synnøve Johansen. Stavanger Aftenblad. Terningkast 5. Stemmen er på plass: Til sammen har de lagd en plate som vil leve lenge. Det ligger der med sitt grunnfjell av håp og tillit, som hos Will «Bonnie Prince Billy» Oldham. Geir Flatø . Trønder Avisa. Terningkast 5 (11.01.11) Ganske mollstemt. Duetten med Britt-Synnøve Johansen i tittellåta er vakker. De to utøverne har stemmer som matcher hverandre og i dette tilfellet er resultatet svært vellykket. Totalt sett solid håndverk. Sigrun Bakken. Østlendingen, (28.12.10) Sorg og glede Hans tekster om livets sorger og gleder gir ærlige og oppriktige skildringer av det som betyr noe, og det som ikke betyr noe (for eksempel protestvisa «Matjålerleriet» som går løs på den moderne restaurant- og kafé-verden) Nordbø følges av strøkne musikere med Knut Reiersrud i spissen. Gudbrandsdølen Dagningen (23.12.10) Ekte fra Rogaland. Nordbø synger vart, varmt og ekte. Han har ordentlige tekster og fine melodier. På denne plata har han med seg Britt- Synnøve Johansen som gjest. For ikke på glemme Knut Reiersrud på gitar. Menyen er variert både i uttrykk og form. En mann som vet hva han vil og hva han gjør. «Det kjærlege auga» er et album man blir mer glad i for hver gang det spilles. Og så har det gledelig originalitet. Torolf Nordbø er en allsidig herremann med et navn fra både teater- og revyscenen. Lun humor og fornuftige ord å si oss. «Det kjærlege auga» er et album å bli glad i. Per Ivar Henriksbø . NRK P1 «Norsk på norsk». Visealbum med et stjernelag av musikere . (03.12.10) Visealbum med et stjernelag av musikere. Tydelig at musikken skal være med å understreke tekstene og at ordene på denne platen er viktig. Produsenten og musikerne bruker lyder som kler melodiene og instrumentene for å krydre stemningene. Atle Bredal, musikkprodusent NRK.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.