CV


Bakgrunn:
Visesongar, humorist, komikar og forfattar. Medlem i NFFO (Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening ) og NOPA (Norsk forening for komponister og tekstforfasttere.) Han er utdanna lærar i videregåande skole, jobbar no som visesonger, seminarhaldar, forfattar og komikar på heiltid. Ellers har han arbeida 10 år i vidaregåande skule, 2 år med oljeboring i Nordsjøen og 3 år på anlegg som jernbindar.
Han har gjeve ut to cd-ar på Plateselskapet Grammofon. (eks. musikkvideo samen med Rita Eriksen:se musikkvideo på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=C5jM_pFE7Cs.) Songen låg 7 veker på norsktoppen (beste plassering 2. plass), Han er også forfattar av to bøker på Det norske Samlaget.
Vinteren 2011 var han med i Nrk TVs programserie «Norgeskysten». Torolf Nordbø har også vore med på TV-programmet «Beat for Beat», NRK1 Tv og Puls. Våren 2007 laga NRK1 TV ein annan musikkvideo frå denne CD-en med Torolf Nordbø. Den blei send på Dag Lindebjergs program: «Hvor fartøy flyte kan». Dette programmet blei også sendt to gonger i Svensk TV1. Ellers har han deltatt i «SommerDag» i Nrk Tv1 og hatt humoristiske innslag for Nrk,P1 og P2. Har fått Rogaland Mållags sin kulturpris for arbeidet sitt og ein revypris. Som «Han Innante» er han bl.a. kjent fra NRK fra Tore Skoglunds: «Du skal høre mye», og humoristiske innslag for P1 og P2.
Ellers har han jobba som konfransier, seminarhaldar, visesanger og komikar i 19 år, de siste 12 åra på fulltid.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.